Mui Ne.. Ett Kitesurfparadis..

Jag och Mowgli har tagit oss ifran Na Trang och ner till Mui Ne. For det forsta sa hade vi hort att det skulle vara battre vader har och for det andra sa trodde vi att det skulle finnas vagsurfing har.
Det var bra vader och vi har blivit brunare men nagon surf, det fanns det inte. Kitesurfning finns det daremot sjukt mycket av och eftersom jag tog ett kitecertifikat i sommras blev jag skitglad. Wie!

Har Kitesurfade jag..



.. inte!

Mui Ne visade sig vara en riktig resort. Att Kitesurfa i sju timmar kostade 350dollar. Det ar vad jag betalade for fyra dagar med boende och middag. Jag bestamde mig helt enkelt for att vanta ett halvar och gora det i Sverige istallet.

Det billigaste boendet vi hittade som inte lag tre kilometer utanfor staden gick pa 18 dollar natten. Det kan jamforas med att vi bodde med havsutsikt och balkong i Cat Ba for under 10. Nu har vi ingetdera.
Men dom pengarna vi har lagt pa boende har vi anda sparat in pa att njuta av solen och ligga pa stranden. Riktigt skont att antligen fa lite branna och att kunna torka efter man har badat.

Det enda vi egentligen har gjort i den har staden, forutom att chilla pa stranden, ar att aka pa en dagstur till ett berg och till en minioken som ligger ca 30km utanfor staden. Visste inte ens att dom hade oken i det har landet, men jo. Det har dom.



Val dar sa hyrde vi pulkor som man kunde aka nerfor dynorna med. Dom sog. Gor inte det om ni aker dit. Sanden har typ inget glid alls och man aker i max 4km/h. I min frustration over pulkorna fick jag i alla fall en ide.

Vi hade klattrat upp for den brantaste dynan eftersom vi ville aka pulka. Men nastan alla andra som var dar hade tagit den som var flackare eftersom den var lattare att bestiga. Nu stod dom och tog kort emot solnedgangen. Dvs dom tog kort pa oss.



Alla som tog ett kort pa solnedgangen denna dag fick aven med en stor, svulstig, PENIS! Mooaaahahahahaha!

For att fira denna revanch emot pulkabakslaget var jag givetvis tvungen att gora en...


Backflip!

Kommentarer
Postat av: MISSBUMBLEBEE

Hoppas att du haft en fin måndag, när du får detta inlägg så är det redan tisdag och bara en dag kvar till nyår.

Hoppas att du får en fin tisdag och ett kanonbra år 2009 :)



//Missbumblebee

2008-12-30 @ 01:05:24
URL: http://missbumblebee.blogg.se/
Postat av: Moster Ewa

Hej Nils!

Här vaknade vi upp till en snöpudrad värld i morse. Jag önskar dig ett gott nytt år!

Ewa

2008-12-30 @ 08:40:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0