Tillbaka från de döda!!!

Snabb update;

*I Torsdags kom Martin, "Mörten" (Man får abslouuut inte kalla honom det, Moahahahahaha) energiknippen Johansson för att hälsa på här i Göteborg och för att framträda på sitt andra standup-gig i livet. Vi hade inte setts sedan vi lämnade varandra på Bali för cirka fyra månader sedan och det kändes givetvis lite stelt i sisådär noll komma noll noll fyra hundradelar av en tiondelssekund. Men sen när vi väl kommit över den långa pinsamma tystnaden öppnade vi båda munnen samtidigt och pratade oavbrutet fram tills på söndagen då vi skiljdes igen med endast avbrott för, som Martin uttrycker det, skrikskratt och några få timmars sömn varje natt.
Man kan säga att vi utnyttjade tiden tillsammans maximalt och ändå underdriver man. Vi hann med;
1. Många, långa åk på våra longboards.
2. Gå på Longboardtävling.



3. I frustrationen över pengar bygga upp en ny fantasivärld där valutan var lycka t. ex; (I en klädaffär,)

-Jaha, du vill ha den blå tröjan..
-Ja tack, finns den i Medium?
-Ja det gör den, men först måste jag mäta hur glad du är..

Butiksbeträdet tar fram en apparat som ser ut som en bilbatteriladdare, hade vi haft bättre fantasi hade den troligvis sett coolare ut, och fäster den i båda pekfingrarna. Pling, Pling!

-Jahapp, du verkar väldigt glad här får du tröjan.

Eller om visaren på lyckomätaren visar en negativ inställning till livet eller kärleken eller liknande..

-Nej tyvärr, du får ingen tröja, du är alldeles för deppig. Se till att gå ut på stan och le lite. Standup kanske kan få dig på bättre humör till exempel. Kom tillbaka om en vecka när du är lite gladare!

Tänk va härlig världen hade vart om alla strävade efter att vara gladare hela tiden istället för att bli rika. Jag och Martin hade lätt kunnat resa Jorden runt och sprida vår lycka över livet till alla världsdelar.

4. Snurra på Martins nya hobby neon-pois.



5. Kolla på standup och andra lustiga klipp på youtube fram till fyra på morgonen tillsammans med Petter och skrikskratta av övertrötthet.
6. Hjälpa Linus flytta.
7. Försökt ta en bild på Martin där han inte ser homosexuel ut..


                                  
FAAAAAAIIIL!

8. Träffa mina föräldrar som verkar tro att Martin är sonen dom aldrig fick.. Snyft.. önskar jag var lika smart och rolig..
9. Bada i delsjön.
10. Gå på standup där Martin uppträdde, tillsammans med en massa polare och skratta tills vi fick andnöd. Dricka långt mer alkohol än vad en 73kilos kropp teoretiskt sett kan klara av. Dansa, visa röven, *Censur*, *Censur*, dansa igen, äta kebab, *Censur* och fyllesnacka mellanösternpolitik med en iransk taxichaufför.


11. mm, mm..

Det blev en långhelg helt enkelt!

*I söndags efter att vagabonden Martin dragit vidare packade jag och Petter ihop mitt så kallade liv som tragiskt nog fick plats bak i hans bil och flyttade hem det till det kära föräldrahemmet och flickrummet igen.

*Städa som satan i lägenheten för att sedan lämna över nycklarna och på riktigt bo hemma igen.

*Undra vem det var som inte pratade i bakrunden och börja känna ett sug efter kaffe. Insåg att Hugo hade vart sjuk i fem dagar och att jag inte tagit en enda kopp kaffe eller fika nu när han inte hela tiden var i närheten och frågade.. -Ska vi, Ska vi.. Ska vi ta en fika?, -Fika? Eller då jag inte lyssna på honom; -Fiiiiika?!?!

*Köpa en ny kort longboard och cruisat med boysen. Sett när Joel som också köpte en vurpade fatalt två gånger och med mycket, MYCKET ansträngning hållt mig för skratt för att se om han överlevde. Det gjorde han, men dock inte hans ära och heder...

Kommentarer
Postat av: Johan

TACK...

Tristessen är botad, för ett tag framöver :)

2009-08-28 @ 15:35:27
Postat av: Martin

Klockrent Nils. Klockrent.

2009-08-28 @ 16:29:04
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Nils

Johan? Mowgli heter du! haha Nu fick du lite till=) Tackar Martin=)

2009-08-29 @ 21:04:46
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jasså, det är back to Komarken ännu en gång?

2009-08-30 @ 16:34:11
Postat av: Nils

Ja.. snyft.. =(

2009-08-30 @ 20:06:05
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0