Norrköping Here We Come!

Så efter att haft några underbara dagar på Öland hoppade vi på bussen till Norrköping. Vår rastlöse vän Johakkim som på 1,5 år har bott i Sälen, Oslo, Hamburgsund, Sälen igen, en snabbis i Kungälv och Fjällbacka har nu nämligen bestämt sig för att det denna gången skulle bli Norrköping som ska kallas för hem i ett par månader. Måste faktiskt erkänna att jag inte hade full koll på Norrköping och kanske inte blev sådär jätte avis när han berättade att det var dit det bar av. Liten håla någonstanns i öster där alla pratar konstigt, trodde jag.

Men jag blev riktigt chockad. Norrköping är en riktigt stor stad, visserligen pratar dom verkligen roligt men spårvagnar har dom, så det kändes hemma direkt. Visseligen har någon praktikant gjort fel och målat dom gula, (Alla vet ju att spårvagnar är blå) men ändå så mycket bättre än den urinluktande-nattbuss-807-feelingen man får på tunnelbanor. Bra jobbat Norrköping ni får ett WIN! för den.

Efter att ha vandrat runt lite på stan och kollat i affärer och på folk blev det i alla fall krogrunda på drick, äta, sova-klockan och vi kollade in stället där Johakkim ska jobba i baren. Trädgårn heter det och var faktiskt riktigt schysst! Rekomenderar att alla går dit och beställer en riktigt komplicerad drink av Jocke så han får stressa lite. Vassegod Jocke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0