Trädklättring SM resultat..

Kom precis på att jag aldrig skrev någonting hur det det gick för team trädakuten A.k.a Team Träkuken i trädklättrins SM. Jag var ju inte med på grund av att det bara var tre dagar innan min operation. Men både Ted och Jorian tävlade i novisklassen och Henke "Chefen" i A-klassen.

Man kan säga att vissa i laget är snäppet mer tävlingsinriktade än andra. På ena sidan har vi Henke som började Thaiboxas som nioåring i ett buddisttempel i Thailand, flyttade till Sverige och började med taikwando. Tränade cirka dygnet runt och har hittills aldrig erkänt att han har förlorat, någonsin. Å andra sidan har vi Jorian. En något mer avslappnad rastafari som troligtvis inte har deltagit i någon sport hemma majorna med någon annan inställning än "-bara man gör sitt bästa". Mitt emellan dessa två motpoler har vi Ted, prylgalningen som fem gånger av fem sitter och läser klätterutrustningstidningar även om det finns Moore eller slitz i närheten, som nog inte bryr sig så mycket om själva tävlingen mot andra men ändå är grymt laddad för att bevisa för sig själv hur duktig han blivit och vilka nya grejer han kan använda.


Medan Jorian troligvis var ute och rökte och Henke satt och skakade i ett hörn på gränsen till att gå in i en stressvägg på grund av 124 kunder, tre extra knäck, alldeles för mycket räkningar och lite tävlingsnärver, gick Ted igenom liiiite utrustning som han ville ha med.


Väl nere i Skåne satte Henke direkt igång med att kolla in motståndet, Ted att kolla in karbinhakar, Jorian tände en cigg och jag spanade brudar. Allt var som vanligt..




Henke satte genast igång med att diskutera strategier..





Jorian har övat länge och kan nu rulla ihop sig som en armadillo och sova. Kanske ser ut som han pillar med sin såg men ICKE! Han stod såhär i 45minuter..



Och Henke diskuterade strategier..







Ted vann novisklassens fotlock på 22sekunder. Tog ingen credd alls utan tackade sin perfekt knutna prussikknop.

Och Henke diskuterade strategier..  


Och det gick bra för Ted i Speedclimben..




 
Och Jorian chillade..





Och Henke fortsatte att diskutera strategier.. 


Henkes bästa gren var workclimb där han kom trea av de runt 30 tävlande i A-klassen..



Sen diskuterade han det...



och jag lekte..

Så hur gick det för team träkuken?
Henke kom 11a av de 35 tävlande i A-klassen och fick pris för sin prestation i workclimb där han kom trea.
Jorian uppnådde sitt mål och kom inte sist
Och Ted kan numera kalla sig etta i Sverige (av noviserna då alltså!) Grattis TED!


Våra stolta pristagare!


Och bäst i Sverige för tredje året i rad Johan Gustavsson från Jörlanda norr om Gbg. Helt stört bra. Jobbar för Hartill trädexpert.

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha! Tack Nils för underhållning! Av en slump hittade jag en länk till denna berättelse via Google. Han är ju galet engagerad den där lille thaikillen!!! ;)

2009-06-04 @ 09:29:07
Postat av: din kusse i väster ort

avänd hjälm

2009-06-04 @ 11:49:13
Postat av: Nils

Haha inga problem=) Henke är en klippa! Lite lätt vinnarskalle på den där=)

Hjälm?;P

2009-06-08 @ 12:18:30
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0