Lite jobb-bilder.

Nu är vi i mitten av en arbetsvecka igen och det blir inte mycket mer än sova, äta, jobba och sova igen. Men idag var det så strålande blå himmel att jag bara var tvungen att plocka fram kameran och fota lite.












Inte superglad över bilderna men däremot över den svenska hösten. Jag har länge hatat hösten och dess eviga regn och mulna humör. Men vissa dagar, som idag, är den faktiskt riktigt riktigt fin.


Kommentarer
Postat av: Martina

Va inne på backpacking.se och hittade några loosers som snackade skit om dig och Martin - http://www.backpacking.se/Discussion/ShowPost.asp?PostId=359531&Page=1&SubMenu=1 Jag tänkte försvara er men är tyvärr inte medlem! Jag diggar er, liksom många fler. keep up the good work! :)

2009-10-27 @ 23:57:24
URL: http://martinapalmqvist.blogg.se/
Postat av: Henrietta

Tjaa du.

Har kikat runt en massa på backpacking och hamnade i en diskussion ang filmen du och din polare spelat in under eran resa. Så het underbart ut! så hamnade jag på din blogg. Sitter och drömmer migg bort när jag kikar igenom arkivet från resan. Jag och tjej till sticker ner till Thailand osv i januari. blir en något kortare resa än eran, 2 månader rättare sagt. Men tänkte om du ville dela med dig av lite tips? Maila gärna om du vill tipsa [email protected]

2009-10-28 @ 20:11:43
Postat av: Nils

Tack Martina! Blir jätteglad när jag läser om att du diggar oss=) Sjukt kul när folk diskuterar om en på nätet. Känner mig nästan känd! hehe¨



Till Henrietta! Jag gör samma sak ofta, drömmer mig runt bland gamla inlägg från resan alltså!

2009-10-28 @ 21:22:52
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0