Playa Popoyo och mer surf!

Efter att ha vaknat upp på söndagshumör, på en tisdag, en gång för mycket i San Juan Del Sur kände jag, Mick-Mitch och NWA att det var dags att hitta på nått nytt.

Eftersom jag och NWA givetvis inte hade några planer som helst på att lämna surfkusten och Mick-Mitch enda krav på destination var att han skulle få röka en cigarett när han kom dit, blev det bara nästa surfhåla ett par timmars skräckfärd norrut.
Skräckförden var en skräckfärd av tre mycket olika men ändå så likvärdigt hemska anledningar. För det första var bilens samt vägens skick i något som skulle kunna ha gett Bosse bildoktor en hjärtinfarkt och en världsledande motocrossförare en  rejäl utmaning.

För det andra spelade chauffören ABBA gold-skivan på repeat hela vägen.

För det tredje hade vi hört en hel del mysiga historier om folk som hade blivit körda ut i skogen till väntande amigos med machetes och en förkärlek för visa-kort, pass och dollares.
Att alla taxichaufförerna varnade oss för varandras tjuveri och att vi fick ett par riktigt långa svordomsramsor och än längre långfingrar efter oss när vi vägrade hoppa in i både den första och andra taxin då de ringde varningsklockor större än i notre dame då vi såg förarna, gjorde oss inte heller direkt säkra på att vi gjort rätt i paradisbytandet.

Men vi lyckade faktiskt få med hela vårt bagage och än mer otroligt taxins hela chassi hela vägen till Playa Popoyo. Här finns precis det som jag och NWA är ute efter. Surf, fruitejuice och en hammock. Mick-Mitch fick dock gå och lägga sig besviken. Han har fortfarande emot sin vilja slutat röka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0