Öland Roots!

Vissa skulle kanske kalla min och min käre vän Petters Öland-roots festivalupplevelse ett FAIL! De kanske syftar på att vi två unga utarbetade män inte lyckades hålla oss vakna längre än 23.59 en enda dag. Eller att vi kanske lyckades missa ALLA band. Eller att vi inte raggade upp ett enda festivalhångel. Eller att vi inte ens var dyngraka EN ENDA GÅNG! Dessa människor heter kanske Martin och Maggi.

Dem har fel. För efter vår lilla minisemester till Öland med tolv timmars god sömn var natt och minimalt intag av gift i ölform mådde vi båda som kungar. Vi hade kanske inte den roligaste helgen i livet och vi har inte några helt "sjuka minnen" från den där "Öland Rooooots totausen-änd-tänn!" Men så blir det ibland.


Vi må ha missat allt, men oj va vi sov gott!

Men vissa ljusglimtar fanns det ändå. Som när vi vaknade på lördag morgon av ljudet från båtsirenen längst fram på Noaks Ark där den seglade på syndafloden som brakade loss rakt ner över stackars Öland. Fem minuter tog det innan det hela tältplatsen hade förvandlats från en camping till sjön Vänern. Ytterligare fem innan skrovet på vårt tält började läcka in och vi var tvunga att bygga ett lutande torn av våra väskor och ägodelar på den lilla bit av tältgolvet som vi hade slagit upp på en stubbe och därför hölls över vattennivån.

Grannen A.V hade mer än 10cm på djupaste stället..



Låter kanske inte som en ljusglimt kanske. Och det var det verkligen inte heller. Humöret på hela festivalen var lägre än markfrigången på tax. Så även i vårt tält.

-KUKFITTA!(bra och jämnställd svordom, bör användas i omvänd ordning varannan gång för minimal diskriminering) REGNHELVETTE!
-ALLT ÄR PISSBLÖTT!
-JAG PALLAR INTE MER!
-Asså det suger att säga det men jag är fett sugen på att bara lämna den här skiten!
-Vet!
-Vi drar då?
-Ah lika väl det kommer inte sluta regna försen imorgon..

-Vi ska inte elda lite tspritindränkta kottar i primusköket då?
-Jo de hinner vi med!

Petter har gått från grav depression till ren och skär lycka!

 

Tjugosex kottar, en halv flaska tsprit, ett rökfyllt tält och minst tre brutna eldnings/camping-lagar senare var humöret åter på topp. Alla planer på att överge festivalen var som bortblåsta och vi var redå för ännu en kväll med.. . ..tidig sängång.

Kommentarer
Postat av: J

"KUKFITTA!(bra och jämnställd svordom, bör användas i omvänd ordning varannan gång för minimal diskriminering)"



Haha trillade nästan ur kojen när jag läste den raden, bara så rätt!

2010-07-22 @ 22:39:06
URL: http://ettrelativtsuntleverne.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0