Holland länkar mig?!

Trots att det går mer eller mindre åt fanders både med mina texter och läsarsiffrorna på sistone, det första tio gånger mer störande än det sista, är det skönt att skriva av sig och när jag får en kommentar som påstår att jag inspirerat till resande eller kanske till och med är andledningen till resande blir jag, om ni ursäktar min franska, Sketa-gla'.

Tack!

En annan sak som alltid är lika kul är när jag ser att någon har länkat mig. En favorit jag aldrig glömmer är han/hon som länkade mig på någon annas blogg-topp lista och skrev nått liknande: Skön blogg trots alla stavfel!
Då vet man att någon verkligen har läst.

Nu senast jag kollade om någon länkat mig fick jag mig en överaskning hela vägen från Holland.
För er som kan hollänska - http://ordbok.lagom.nl/obforums/viewtopic.php?id=957
För er som inte kan det, google translate - http://translate.google.se/translate?js=n&prev=_t&hl=sv&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=nl&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fordbok.lagom.nl%2Fobforums%2Fviewtopic.php%3Fid%3D957
Och för er som inte orkar läsa - Någon Holländare vill lära sig svenska som denne tycker är det vackraste språket i världen. Andra Holländare ger honom/henne råd och tips om hur man går till väga för att göra det. -Läs svenska twitters, följ svenska nyheter, se svenska filmer eller läs ngån av de populära svenska bloggarna tex MOI!

Så nu vet jag att bloggen är läst till och med nere i nederländerna. De ni!

Kommentarer
Postat av: Ylva

i Schweiz med!!!!

2011-04-11 @ 13:22:10
URL: http://lovelive.blogg.se/
Postat av: Nils

Hahaha! Just de ja, får vi inte glömma!

2011-04-11 @ 19:08:44
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0