Tillbaka i verkligheten.

Förutom stora problem att få igen ögonen nattetid och en skum övertrött känsla dagtid så tog det ungefär ett dygn innan allt var precis som dagen innan jag lämnade. Mor och Far som ber mig gå ut med sopporna, ta en fika med polarna och tillbaka på arbetet.
Borde kanske ha vant mig lite efter förra resan, men det är ändå en underlig känsla att komma hem efter nästan ett halvt år och på bara några minuter vara precis där man lämnade. Känns på ett sätt som om allt bara var en dröm. Kanske det var också nu när jag tänker efter. Fast då hade jag i och för sig vart hemma och jobbat och förhoppningsvs haft mer än 355.50 på kontot.


Några bilder från sista kvällen i Fernie: Simon, killen med bredast norrlänska i hela Fernie, äter morotskaka. Födelsedagsbarnet. Simon the dansk, en mycket bra bild på Ludde, Emer och jag. En go gäng svenska gubbs och en norsk gutt. Och om ni inte inser det från bilderna så skriver jag det rakt ut: Mössa/Keps och långt hår är inne i skiibumkretsar våren 2011.


Sista bilden på mig i Fernie, tycker den talar för sig själv..


Ringde The Boss A.k.a. Thai-Conny i tisdags och frågade om jag fortfarande hade ett jobb och om jag kunde få börja på måndag. Några dagar för att vända tillbaka dygnet och för att vänja mig vid tanken att jag nu befinner mig i verkligeheten igen.

-Du e redan bokad torsdag klockan sju! Måste lägga på, stressad som fan. Ses då! Hej.
Klick..
-öö.. okej.. jaha.. Vi säger väl så då.. ..   .. .. Jag lade efter lite fipplande på luren två minuter efter min kära chef. Har inte haft en mobiltelefon i handen på fem månader och har under den tiden blivit om möjligt ännu mer oteknisk.

Det var inte mer att göra än att börja tjäna pengar igen. Fick tillbaka min arbetstelefon också och lyckades efter ännu mer fipplande kolla igenom förra årets spontanbilder.
Måste ha vart nästan precis ett år sedan vi satt där och värmde oss i regnet framför en liten engångsgrill. Jack, Johan, Ted, Thai-Conny, Ciaran och Nelly the PigDog. 


Bästa och kanske enda sättet att klippa en häck på.


Sådanna här bilder ser allt lite coola ut, men lär vara en van syn igen inom ett par veckor.


Linbana.


Jack som är från Australien är ute och jagar uroxar på en åker.


Nelly the PigDog är ute och cruisar på Avenyn.


Nelly the PigDog, jag och någon slags hårig organism på mitt huvud.


Vårt företag heter som sagt Trädakuten men kallas Trädkuken=Treecock i folkmun. Det fick Rickard, en av våra konkurenter, erfara då han parkerade sin bil utanför vårt kontor. En konstnärslagd bloggare/trädklättrare och lite eltejp var allt som behövdes.


Thai-Conny och jag lade en solig dag på att måla svåråtkomliga tak.
Sista veckan innan jag for satte vi upp dessa ljus. Jag fick aldrig se dem i verkligeheten, men någon måste ha haft med min telefon och tagit en bild i julas.

Hoppas på att få ihop ett nytt gäng med bilder fån detta året. Kanske hellre med systemkameran än iPhonen, men i vilket fall.

Peace.

Kommentarer
Postat av: Bittan o Tommy

Välkommen hem till verkligheten och kom gärna ut till Marstrand vi har skaffat en ny fiskvagn.

2011-04-02 @ 21:59:27
Postat av: nils

Tackar tackar! Jag får släpa med mig Hugo och ta mig ut någon dag snart. hejsvej

2011-04-04 @ 12:02:54
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Fia

Den känslan kan vara en riktig pain in the ass.

"Ehrr, bor jag här? I den här lägenheten? På riktigt?"

och efter ett par dagar:

"Ja, jag bor nog här. Har nog gjort det ett tag. Var jag verkligen utomlands? Har jag drömt?"

2011-04-07 @ 11:34:23
URL: http://dimmalva.blogg.se/
Postat av: Nils

Exakt. Har det verkligen hänt? För det verkar inte så..

2011-04-08 @ 08:11:23
URL: http://nilsjohansosn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0