Studentlivet än så länge..

Studentlivet kan än så länge liknas vid en blandning av festival och högriskfotbollsmatch. Det enda som är viktigare än att skrika och sjunga så fort du ser någon med andra färger och fanor är att konstant hålla en lagom ohälsosam alkoholpromille i blodet.
Jag som ska gå internationella samhällstudier är med i en förening som heter IdéHus vilken är den yngsta och definitivt minsta föreningen i hela Kalmar. Då vi kom bärande på fanan pryd med ett utedass, vilket är Idéhus logga, till gårdagens dragkamp mellan de olika föreningarna insåg vi ganska fort att vår chans att vinna turneringen låg på ungefär samma nivå som alkoholhalten i blodet förmiddagen till ära. 0,2-0,8 promille eller så.

De andra föreningarna skulle med sitt antal på minst 60-70 pers kunna liknas vid Goliat och vi i IdéHus David, efter en snabb truppräkning som inte uppgick till mer än 15. Enda skildnaden var att i verkligheten så vinner inte David kampen. (Inte ens då han binder fast sin del av dragkampsrepet vid ett träd.)

Idag ska jag se till att rota fram kameran och få lite bilder på spektaklet också!

Kommentarer
Postat av: L

GÖTT Nisse, att veta att du är med ifrån Kalmar också! :)

Hoppas allt är gött med dig!!

Vi hörs och ses förhoppningsvis!

KRAM

2011-08-26 @ 14:46:46
URL: http://linneak.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0