En stor dag.

Idag är en stor dag..... jag har fått hår på snoppen.

Saving mode!

Jag är ledsen gott folk. Dels för att jag inte har skrivit på sista tiden och dels för att jag inte kommer skriva på ett tag till. Visst händer det en massa saker som hade vart sjukt roliga att skriva ner men nu när jordens axel emot alla odds har bestämt sig för att låta Svea rike få en liten, sviinliten, del av solensvärme betyder det att det är sex månader till resdags och 20oktober.

Så vad är det med det datumet? Ingenting faktiskt. Saken är den att jag trodde att det var då jag och Martin förrförra hösten(sjukt va tiden går fort) bytte potatis mot ris, eller Sverige mot Asien. Men det visade sig att jag hade tagit fel på en dag. Men men, Jag hade redan laddat ner en countdown app till iPhonen och ställt den på 20oktober, så nu måste jag åka den 20e oktober. Bara 190dagar kvar. Sen måste jag bara bestämma om jag ska dra till Syd-Amerika, Nord-Amerika, Afrika, eller någon annan stanns.

Steg ett är i alla fall att spara pengar och nu kommer vi till varför det inte blir så mycket strunt nerklottrat här som det brukar. Jag jobbar, så in i helvette.. Ni får ha tålamod och tänka på att jag jobbar fjorton timmar om dagen bara för att spara ihop till en ny resa så att jag kan skriva ner den och ni ska få nått att läsa igen. det är enbart för er skull. Alla två läsare!!


På återseende!

RSS 2.0