Sommar update!

Som så många gånger förr antar jag att det är dags för en snabbupdate. Eftersom skrivande fallit efter så pass mycket kan det hända att det snarare blir en lång(sam) update.

Kontinuiteten i bloggandet började nog ta stryk direkt när jag klev av planet i Sverige och föll precis som sist, likt de senaste fem månaderna aldrig hänt, in i precis samma livsrythm som innan. Skilldnaden var ju då att jag hade ett knä svagare än medellårbenshalsen på en 85åring.

Kanske bäst att börja från början:

*Kom hem från Kanadia-land. Totalt osugen på att sluta åka puder och börja jobba igen gav mig för ungefär tusonde gången i livet mina värdelösa kroppsdelar mig inget annat val. (Tack Far och Mor för genkombinationen skört skelett plus överaktivitet. Verkligen, tack..)

*Väl hemma i flickrummet hos ovan nämnda par började paniken gripa mig om strupen precis så som den lätt gör då man levt livet i ett par månader med olika sorters brädsporter, sol eller snö eller både och, oändliga mängder guacamole och inka-tempel i central-amerika eller rocky mountains vackra toppar tillsammans med tiopack coca-cola för 3dollares i Kanadia-land, och nu inser att man är precis där man var för ett år sedan.

*Jag började arbeta igen men för benets skull som besiktiningsman (åka runt och säga till folk vad deras träd kostar att ta hand om) och kontorsråtta. Lastbilschaffismagen lyckas jag nog aldrig skaffa mig men förslappningen från många långa timmar bilkörande dagarna i ända började fort sätta sina spår.

*Jag super-stress-skaffade mig ett rum hos en konst-studerande 08a i stan.

*Trots ett minimum på 60h/vecka arbete i hela sommaren har jag hunnit:
-få med en go gäng på hajk i skogen.-gå på sjukgymnastik 2ggr i veckan.
-åka till Simon the dansk i Köpenhamn och gå på elektro-cirkus-maskerad på en båt.


-vara till stort stöd för mina bröder på jobbet då de slogs för poäng i Trädklättrings SM.


-sjunga med Håkan och Thomas von Brömsen i ett underbart sommarsljust slottskogen.


-se Snoop D to the doubble G live på lovebox festival och några gamla slott i London.-slå med handen likt publiken på The Shelta i 8-mile på Trädgårn. Dock inte till en nybörjare som Eminem utan istället Ganstha-rappens fader Ice Cube.


-och då mitt kära knä äntligen tillät mig igen klättra i ett och annat träd plus kitea EN gång. Snyft.Alla ovanstående aktiviteter hade utan tvekan kunnat resultera i många långa roliga anekdoter här på ze blogg. Men då detta skulle nedklottras var det alltid dags för en ny arbetsvecka.

*Så till den största nyheten av alla, och det är inte det att jag faktiskt ska ha en vecka SEMSTER på Sommaren för första gången på hundra år näst, nästa vecka för att avnjuta en förhoppningsvis konstant stadig 10m/sek vind i egypten med mina goda vänner Petrus Galli och Christian-Tyrann och mina nya kite.
Utan nyheten att jag till hösten ska flytta till Kalmar och börja plugga. De ni! Ett nytt kapitel i boken Livet och jag är faktiskt trots att det blev mitt sjätteval Internationell Samhällskunskap riktigt peppad.(Tur jag sökte typ 15 program) Om jag nu bara lyckas finna ut någonstans att bo osv. Någon?


Krönika på anyhow.nu

Mycket händer och fötter i livet just nu. Mycket som skulle vara värt att skriva roliga anekdoter om. Men det får vänta, jag önskar att jag kunde skriva att det är för att jag chillar runt i sommarens Sverige och varvar bad, longboardåkning och förförande av vackra flickor, vad annat skulle kunna vart trevligare, men så är tyvärr inte fallet. Men lönnmördande och häng med mina sex vapendragare till svettiga män är inte fy skam att fylla större delen av dygnet med heller. Speciellt inte då vi på senare tiden schemalagt obligatorisk mollbergare från den brygga som råkar ligga närmast arbetaplatsen där vi håller till för dagen, både före lunch och som avslut på dagen.

Lite har mina skriv-abstinensstinna fingrar fått gå lös på tangenterna dock. Det resulterade i en liten krönika på temat bloggande som publiserades på www.anyhow.nu Kolla in!

RSS 2.0