Gävle..

Den långa resan var ännu en gång snabbt glömd då vi satt vi Hugos farmor Solveigs middagsbord och åt underbar god hemmalagad mat. Om det är något man verkligen uppskattar när man flyttat hemifrån och bara ätit korvstroganoff i tre månader eller är på roadtrip och äter ute varje dag, så är det hemmalagad farmorsmat. Mumma.

Krafterna började så smått komma tillbaka och efter en natt i en nybäddad säng (inget ont om Perssons lätt mögliga våningssäng utan lakan,) så kände vi båda oss pigga och alerta igen, redå för att ta oss an en sightseeingtur i Gävle med Hugos Farfar Erik som guide.

Läs följande på grovt gävlemål;
-Här har vi Läkerol arena! Brynäs de är bra grrrrabbar det! Brynäs är bra grabbar det! Och föresten Grabbar!?!?!?! Kan man säga att sonen till en flygvärdinna har en mor som far? Här har vi Gunder Hägg arena. Och där springer han... Den där Gunder kunde springa han. Gunder kunde springa.. osv.. osv..

Erik kan var den skönaste äldre man jag träffat och jag och Hugo försökte hänga med honom och Solveig så mycket som möjligt. Det är verkligen kul och intressant att höra dem berätta hur det var på deras tid och hur man levde även om dom fortfarande inte tror att vi vill lyssna. Vill även skryta om att jag en gång av två möjliga slog "Mr Korsord himself" i Alfapet. HA! WIN!



Kommentarer
Postat av: Solveig

Nils inte behöver du köpa ny Onaka.



det var väldigt trevligt att ha er här.

2009-08-22 @ 15:05:46
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0