(bus-)Vissla i gymduschen. FAIL!

Förutom att hela min kropp ömmar som om den blivit attackerad av sälklubbare(om sådanna finns och om det smärtar sälarna likt grov träningsvärk) och att minst två killar på gymmet tror att jag flörtade med dem i omklädningsrummet idag så går nyårslöftet att komma i ordentlig form riktigt bra.
Jag ska försöka gymma minst två gånger i veckan, spela innebandy med skolan två, löpträna och köra vad jag kommer ihåg från bandyförsäsongerna i min ungdom, två. Ta ner lite träd ovanpå det och sist men inte minst göra min kära mor glad och skippa allt godis, alla kakor och all läsk. Kanske till och med äta en och annan grönsak då och då.
Ja.. det är precis som det låter. Lite för bra för att vara sant. Realist som jag är tror jag aldrig att det kommer att hålla, så det är mer ett månadslöfte än ett nyårslöfte och än så länge har jag tränat varje dag och har i belöning fått SJUK träningsvärk. Och inte ätit onyttigt.
Det finns dock en hel del oskrivna regler i ett gym som en gymrockie som jag själv inte riktigt snappat upp försen nu. När min gamle vän Nels sprayade sig själv i ansiktet med desinfektionsmedlet man brukar göra rent cyklarna med skrattade jag gott. Han trodde sprutorna var där för att svalka. Skrattade gjorde även gubben som satt mitt emot mig idag när jag höll på att byta om och råkade digga till musiken och vissla med högt och tydligt exakt i samma sekund som två penisar passerade precis bredvid mitt huvud eftersom jag precis höll på att packa ner min handduk i väskan. Detta följdes av två par ögon som mer än gav mig onda ögat. Jag som insett hur detta måste ha sett ut gapade som en fisk ett par gånger, när jag inte riktigt kunde komma på nått bra att säga till mitt försvar. Att det inte alls var rätt signaler att skicka ut då man precis visslat i närheten av luftburna penisar, insåg jag precis lika fort som gubben mitt emot mig som nu gottade sig i min pinsamma situation.
Tror jag blir tvungen att hångla upp en tjej vid hantlarna nästa gång för att de ens ska släppa in mig i duschen igen. Återkommer med update..

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Haha, Nils! Galet bra du skriver! Jag skrattade högt när jag läste om gym-episoden! :p

2012-01-12 @ 14:16:30
URL: http://lovisarogo.blogg.se/
Postat av: Frida

HAHAHA va skön! What are you.. a gayfish?

2012-01-13 @ 13:55:02
Postat av: Nils

Tack=) Kul att höra.

YES!, I like putting fishsticks in my mouth!

2012-01-13 @ 15:40:08
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0