Sorgsen...

Idag drar jag, Mowgli, Lindsay och Lea vidare.

Det känns jätte ledsamt.

För det första så ska vi lämna Martin bakom oss. Han ska stanna här i typ 8-10 dagar och jobba på baren som numera kallas Martins bar. De perfekta reseteamet splittras, undra hur det här kommer gå? Kommer han sluta upp senare eller inte? Han har lovat att göra det, men det känns ändå lite osäkert.

För det andra ska vi lämna paradisstaden Vang Vieng. Jag kan garantera att det inte är för evigt. Jag bara måste komma tillbaka hit.. snart... Det här är verkligen världens bästa fest.

Om en timma ska jag sätta mig på en 30h lång busstur till Hanoi. Alla jag har pratat med säger att det är förjävligt men vi var nästan tvunga. Var för nära att fastna i Time Warpen.

Hej då Vang Vieng.. Snyft.. Hej då Martin... SNYFT!


Martin på jobbet...

Kommentarer
Postat av: maya

jag får nog lämna ett avtryck här också.....hmm, är det verkligen bra idé att lämna honom där???:O Tänk om han gör någonting dumt och du finns inte i närheten?=S

2008-12-13 @ 10:24:53
URL: http://mayahataichanok.blogg.se/
Postat av: Malin

blev sjukt paff när jag av en slump såg dig på ett videoklipp på aftonbladet! kul att läsa din och din kompis blogg om resan, verkar hur nice som helst. hoppas nästa ställe blir lika gott som detta sista!

2008-12-13 @ 11:21:41
URL: http://malutb.blogg.se/
Postat av: Martin

Miss u to...

2008-12-14 @ 15:59:38
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: Nils

Det ar ett daligt beslut.. men men.. han far se till att skynda sig sa han kommer ikapp! och hej Malin.. kul att du tittar forbi!

2008-12-15 @ 05:54:00
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0