Koh Samui klippet!

Inte latt att toppa ett klipp med en 8a metershaj, speciellt inte nar det regnar hela tiden.. Men vi ar nojda iaf =) hoppas ni gillar det!
Kommentarer
Postat av: F

Hej Nils! Ni blev kändisar på valhajklippet ju!! De pratade om er häromdagen när jag va o klippte mig. Min frisör hade bokat Thailandresa och vill nu sååå gärna dyka på Koh Tao efter att ha sett ert klipp på aftonlandets hemsida! Gtattis!! Ser fram emot klippet från full moonparty:) Har ni besökt mushroombar ännu? haha, finns chickencorner kvar? Va kul att ni åker till Laos! Det regnar som tusan här oxå:(

2008-11-11 @ 12:12:39
Postat av: M

Hej! Det är kul att följa er! :) Jag ska inte till Thailand, men till Vietnam och kolal runt i februari. Ska bli jävligt kul! :D Fortsätt filma och skriv mer! Kul att se vad ni har för er, fastän man inte känner er. Kom till sidan tack vare Aftonbladet och såg två söta pojkar. Klart man måste kolla vad det är för något..haha. :)

//M

2008-11-12 @ 08:24:32
Postat av: Nils

FAN VA GOTT! det gillar vi..frissor mastare pa att skvallra sa hoppas dom far fler att se klippet! kan du staila lite i att du tipsat mig om det jag skrivit om hehe! vi har inte vart pa mushroombar och inte sett natt kyckling horn,men har inte letat heller hehe.. ingen anning om vilka stallen jag vart pa alls igentligen..men kul ar det!

2008-11-12 @ 10:32:56
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Nils

Och till M.. dom tva sota pojkarna tackar och lovar att filma lite i vietnam nar dom ar dar, sa att du e forberedd hehe.. vi gar pa nitarna at dig!:P

2008-11-12 @ 10:34:09
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: M

haha.. Perfekt! Jag kommer följa er. :)

2008-11-12 @ 13:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0