Förlåt mamma för att jag gillar våld.

Vi klev av bussen i bangkok klockan 06.10 på morgonen och redan då var det en massa försäljare och tuktuk förare som angrep oss med förslag om diverse krimskrams. Martin har skrivit mer om detta. (I det inlägget har vi också lagt upp fler bilder.)

Väl incheckade och med ett mål mat i magen gjorde vi, tvärt emot vad guideboken boken rekomenderar för att komma ur jet-laggen, och gick och la oss runt halv tio. Sen sov vi bort hela första dagen. Bra Nils och Martin!


På kvällen bestämde vi oss för att gå på thai-boxning. 4000 bath för biljetter två meter från ringen. Min mamma som inte är sen att påpeka att boxning inte är en sport utan bara våld, skulle nog ha hoppat upp i ringen och försökt stoppa dom små söta thaipojkarna från att slå på varandra. Sen hade hon i sann dagis-anda haft samling i ringen och förklarat att våld inte är lösningen på några problem. Synd bara att dom små thaipojkarna är väl avlade mördarmaskiner
Smack! Smack! smack! lät det när dom slog 800kilos slag rätt i nyllet på varandra inför en skrikande publik. Även knän och sparkar är okej.
En kille fick en spark i huvudet och deckade helt. De fick inte det minsta liv i honom och bar iväg med honom på en bår. Jag och Martin som tydligen är mer förstörda än vi visste  hejjade glatt på från första parkett.





Idag har vi vart på BMK shoppingmall och shoppat strumpor, en kniv, varsitt par tofflor och en sprillans ny mobil till martin. Det underliga med den sprillans nya mobilen var att den var full med gamla sms, kontakter och bilder på den icke-existerande före detta ägaren. Den var även repad vilket måste  ha skett med trolldom genom den obrutna plastförpackningen.


Kommentarer
Postat av: Hugo

haha fan va fett, du är en jätte i Asien ju. Schysst bild på Retard

2008-10-26 @ 18:37:49
Postat av: Nils

haha jag vet det va riktigt coolt. den tyngsta klassen var 59kg lr natt sant.. och dom ar sjuuukt starka! jobbigt att ett retard kom in och forstorde bilden bara :P

2008-10-26 @ 21:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0