Electro?

Som ni alla kanske inte har någon aning om så älskar jag funk och soul. Det var till och med ett tag där alla musikmappar jag laddade ner från Piratebay hade titlar som "3gb 70's Porn Music" och bilder på kungen - Bootsy Collins på framsidan.

http://www.thefunkstore.com/Images/Bootsy-Cover.JPG

Bootsy Collins, Tower of Power, Maceo Parker och givetvis JB's.. Det är bra skit det.

 

Sen har vi såklart Morgan Heritage och hans reggeavänner som också fungerar i alla väder. Rock, hårdrock och jättehård rock. Okej, kanske så hård men ganska hård. Typ max slipknot- eller Rage against the machine- hård eller Dave Matthews- mjuk. Hip-hop, rap, Gangsta och Snoop-perioder återkommer givetvis och ibland får jag till och med en kortare släng av deppmusik. Man kan säga att jag är en allätare och jag kan lyssna på allt. Utom dansband såklart. Och Kent. Men det är givet. Dels för att dom är totalt värdelösa och dels sen en mimfestivalsincident i klass tre på Nordmannaskolan.

Sen har vi ju det här med elektronisk musik. Jag kan faktiskt känna att lite phet house får hjärtat att pumpa om man är på ett stort dansgolv, men jag skulle aldrig fundera på att ha det i mp3'n. Slagsmålsklubben och liknande har jag aldrig ens försökt mig på.

Men nu, eller rättare sagt igår satte min vän och kollega på en låt i bilen just som jag satt och fantiserade om en riktigt solig dag med 35cm pudersnö i Hemsedal och det sa Klick!

Truble Andrew matade musiken stenhårt och låten Young boy kunde inte vara längre ifrån min vanliga musiksmak. Men den är grym. Spotifya ögonaböj! Har du inga bra högtalare är det bara att springa iväg och köpa det för annars går det inte.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51v2gkegA2L._SL500_AA240_.jpg


Kommentarer
Postat av: Mathias Benavente

Men Nils, du gillar väl svenskaakademien och offspring. jag tror att du har glömt att skriva upp dom..=)

2009-12-09 @ 17:33:55
Postat av: Mackipack

Nils varför säger du att du hatar kent? du brukar ju lyssna på dom säger du...

2009-12-09 @ 20:38:17
Postat av: Nils

Ja, just de ja! Helt seriöst så lyssnar jag faktiskt en hel del på offspring och kapten röd och andra av dina favoriter i bilen på jobbet Matte. HA!Kent.. Aldrig..

2009-12-09 @ 22:01:32
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Mathias Benavente

Nej, jag har faktiskt aldrig tyckt om kaptenröd. om jag ska vara helt ärlig så har jag nog inte ens hört en enda låt med honom. men offspring är sjukt bra. du har väl alla deras album? Du gillar tysk skamusik också.

2009-12-10 @ 21:12:28
Postat av: Mathias Benavente

http://www.youtube.com/watch?v=j0BNeEHiabc lyssna på den. det va den första låten som kom upp när jag sökte på skamusic, jag har själv aldrig hört den. men jag såg på deras namn att du kommer tycka om den. =)

2009-12-10 @ 21:17:57
Postat av: Anonym

WOH! Hur kunde jag glömma gladska'n! Tack för tipset den var ju grym!

2009-12-10 @ 21:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0