Xtreme survivor - The city version.

Häromdagen då jag och Petter i vanlig ordning hade diskuterat krig, musik, rasism, scorpionsbalader, Mao Zedong, Hitler, Vincent Hamilton's blå gitarr och vad det egentligen kan vara i pastan på Orientlivs eftersom den kostar hälften så mycket som på Willy's kom vi tillslut in på att discovery är den enda tv-kanal värd att titta på.

Martin, du ligger i lä. Vincent, hur faen lyckades du få NÅGON att köpa din skiva?Program som Extrem survival och Man vs. Wild känns kanske inte alltid jätteseriösa när de där supermännen till överlevare bygger en flytväst av ett par ihopknutna byxor och försöker korsa en flod med mer pirayor än vatten. Klart man blir impad men ofta är det också riktigt kul och underhållande att se hur killen gång på gång visar sin otroliga överlevnadsförmåga genom att till exempel äta maskar. Och granbarr. Och älgskit.

http://micahmcmillan.files.wordpress.com/2008/08/man-vs-wild.jpg

Det roliga är att när man googlar man vs. wild är det första tre bilderna på när han äter någonting äckligt, givetvis rått.-OOOOOooooOOOOoooOOH!!!! Look at THIS! It's just what my body needs, sooooOOooOOOOO many vitamins in this.. I can really feel the energi comming back..

Really? Seriously man.. You left the Hilton hotel three hours ago.. and your'e eating sand.. We can actually see the McDonalds sign in the backround... yes.. there it is.. yes..

Okej, kanske tog i lite nu. Det är faktiskt min favoritkanal och det är kul att titta på.

I alla fall kom jag och Petter fram till att vi skulle starta en ny programserie. Xtreme survivor - Man vs. Age.

Istället för en ung vältränad man med McGyvertendenser och en längtan tillbaka till stenålderns jägare/samlare-kultur, skulle vi ha en mer relevant nutids-överlevare. En äldre man, lätt rörelsehindrad och med en alldeles omänsklig pension. (Typ som de flesta i Sverige har) Istället för att möta problem som att ta sig över en flod ska han kämpa i timtal för att få upp rullatorn för en trottoarkant. Och istället för att han ska leta under stenar efter larver, letar han efter rea på netto och slutar givetvis månaden med kattmat. Om the wild survivor kämpar mot giftormar kämpar the old survivor emot alzheimers.

I säsongsavslutning är det en extra liten bonus. Inga höga berg nej, inga farliga ormar. Men livet hänger på en skör tråd ändå. Han har räknad fel i sin medicinkalender och måste helt utan droger i kroppen lyckas ta sig till apoteket.

Hemskt ja, men så är det. Precis som livet är hårt är reality-tv en sann skildring av detta.

http://2.bp.blogspot.com/_ke6ItPZQpdU/R-OEbjfmoaI/AAAAAAAAAeI/qfXr-OY2E_0/s400/tredamer_rullator.jpg

Söndagar klockan 21.00, givetvis på kanal 5.Kommentarer
Postat av: Micke

När börjar Man vs. Age sändas? :D... verkar riktigt awesome! nä men seriöst, discovery har sköna program

2009-12-16 @ 22:41:47
Postat av: Sven

En given succé, jag hade kollat:)

2009-12-17 @ 10:26:09
Postat av: Boella

Jag såg en konstig grej i senaste avsnittet där dom hade klippt lite från olika program.Ett klipp där han skulle klättra upp för ett livsfarligt berg utan livlina så gjorde kameramannen bort sig fett. Han famlar lite med kameran och man ser då LIVLINAN!Han gick från husgud till knähund..

2009-12-17 @ 11:23:29
Postat av: Qausimodo

Go Vincent! Go Vincent!

2009-12-17 @ 21:23:27
URL: http://paris-guide.r76.se/notre-dame/
Postat av: Mowgli

Jag fruktar Vincent.. Kommer drömma mardrömmar inatt. :S

2009-12-18 @ 14:00:30
URL: http://jag-ar-vilse.blogspot.com
Postat av: Den Riktiga Boella

Vem FAN använder sig av mitt namn!?!?!?

2009-12-18 @ 14:26:10
Postat av: Mr. W

Jag undrar ju bara vart fan inlägget om fiddy touren till trollhättan tog vägen? Jag Petter och Marcus ska investera i varsin nu, bäst du gör det också annars hamnar du utanför ;)

2009-12-18 @ 18:16:34
Postat av: Mr. W

P.S Mowgli... jag har haft Vincent Hamilton som lärare. Sweet dreams :)

2009-12-18 @ 18:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0