Liten trekk i full resemundering..

Idag tog vi bussen ifrån Koh Lanta in till fastlandet och Krabi town. Därifrån tog vi oss ut till Railay beach. Railay är ganska dyrt så i sann backpackeranda bestämde vi oss för att ta oss till Ton Sai Beach precis brevid istället. Båten som tar fem minuter skulle ha kostat oss 500bath. Hutlöst! Jag vet! Så i ännu bättre backpackeranda bestämde vi oss för att traska dit.

-Go that way, and when you reach the beach you turn left, up the small hill and down on the other side. Your there!

Det lät ju inte så farligt enligt den tyske killen i skägg och klätterutrustning. Så.. Vi traskade på..
Eftersom vi hade våra tunga ryggsäckar på oss och det var stekande hetta gick vi tysta och kollade ner i sanden. Sen tog sanden plöttsligt slut. Jag höjde sakta blicken. Höjde den lite till.. Ännu lite till..  Tillslut kollade jag nästan snettuppåt bakåt.

-SMALL HILL?!?! THIS IS THE FUCKING MOUNT EVEREST FOR FUCK SAKE!


Äntligen påväg nerför igen.


Det var inte mycket mer än att börja klättra. På vägen mötte vi ännu några hurtiga klättrare som skuttade fram och tillbaka upp och ner för Everest som bergsgetter. Alla fnissade lite åt de snåla backpackerna som inte kunde punga ut 10euro för en båt runt berget.

-Fucking germans..
Tänkte jag tyst för mig själv..

Så var äventyret slut där. Nej. Tysken glömde även berätta att den lilla minihajken även avslutades med en tunn grottpassage där man var tvungen att ta av sig väskan och skjuta den framför sig för att komma igenom.


Small Hill and then you are there.. MY ASS!

Kommentarer
Postat av: Erik L.

Lita aldrig på Tüsken!Var nere på festival i tyskland och frågade om vägen till närmaste affär.."Jaa! You gow along diz waaj heeree ja! Unt ten yu gow lefft, and dere itis a small path tdrough the wood unt ten yur dere! Itis rrealy neer! Maximun zhen minuten"Jo precis, 30 minuter senare genom skogfanskapet, eller ja trädplantaget snarare så kom man fram till en ny väg och där vid horisonten såg man affären!Börjar gå och gå,

2009-01-30 @ 19:53:36
URL: http://erikloose.blogg.se/
Postat av: Nils

HAHAHAHAHA! Precis, från och med nu litar vi aldrig mer på tyskar!

2009-01-31 @ 04:46:26
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0