Salgrenskas handledspecialist..

Nu är det bara sex timmar kvar tills jag infinner mig på Sahlgrenskas handelsspecialist. Vid tvåtiden opereras jag och sen kommer jag förhoppningsvis bara sova där en natt. Börjar bli lite nervös. Jag menar även den bäste kan göra fel någon gång. Jag fäller ett träd lite snett kanske, en målare målar ett sovrum en nyans för mörkt eller en frisör som har jobbat i 22år råkar klippa tant Agda i örat.

-Hur fan fungerar det för en handledskirurg?!?!

-Sorry grabben, shit happens, jag slant lite och satte skarpellen i syster Annika. Hon halkade i sitt eget blod och stötte in i kirurgassistenten Machmut. Han i sin tur var bara påväg från operationsrummet brevid till soprummet med en herionpundares amputerade underarm, men tappade den blodiga stumpen. Den råkade tyvärr sätta sig likstel som en kanyl med ett jordigt finger rakt ner i din nyss uppcuttade handled..

-Öh... Va?

-Du har AIDS nu. Men se det från den ljusa sidan.. Vi fick i alla fall ihop handleden tillslut.

-Skit.

Vi ses på onsdag. Hoppas jag i alla fall.


Kommentarer
Postat av: moster Ewa

När du läser detta vet du att man inte vandrar runt med lösa armar på operation och att det som hänt dig är att du har himla ont i handen. Men det går över när svullnaden lagt sig.

2009-05-26 @ 08:28:12
Postat av: Kaudu

"Bra nyheter och dåliga nyheter. Den bra nyheten är att dina handleder fungerar igen. Dåligt är väl att du aldrig kommer kunna... göra det själv... tralla ensam... polera stoltheten du vet... igen. Nånsin."

2009-05-26 @ 10:40:37
Postat av: Nils

Jag klarade mig undan lösa armar men du har rätt om smärtan. Värktabletterna tar kanske bort 50% men det gör fortfarande sjukt ont!Till kommentar två.. Vad går du runt och tänker på?

2009-05-28 @ 10:55:23
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0