Nähä, inte där heller..

Vi har numera döpt om The Lonley Planet till The Lying Planet. Visserligen kanske vi inte kan skylla varken global uppvärmning eller regnsäsong på en fyra år gammal bok. Men om jag hade haft en brasa i närheten för två dagar sedan hade den utan tvekan värmt minst ett par fem-sex varmkorvar och gjort mer nytta än hitills på denna resan.

Vi tog oss som sagt till Isla Ometepe, och Playa Santo Domingo som enligt boken är en hub dit många backpackers tar sig. Jag vet inte vart den personen som skrev boken letade men han måste ha letat igenom de fyra hostelen/hotelen som finns i Santo Domingo bra mycket nogrannare än oss. Backpackerhub'en bestod av ägarna till hotelen, ett par städerskor samt en Israelisk man. FAIL!

Sen var det ju det här med playan. Den fanns inte. Kan ha vart att det blåste storm och var två meter högvatten sedan ett par veckor tillbaka. Och ville man ligga under ett parasoll fick man knyta ett snöre från parasolet till sin lyftmadrass, byta namn till Napoleon Bonaparte och dessutom inte lida av sjösjuka.


..en paradisstrand, synd bara att den ligger två meter under vatten.

Jag lackade helt enkelt ur och svor över hur mycket jag hatade livet, skitstränder, pissväder, vind, flugor, dyra hostel, ky..

-Vilken stor Papaya. Hahaha Kolla! Den är ju enorm! -Jocke, Mick KOLLA IN DEN HÄR PAPAYAN!


Har ni någonsin sett en såhär stor papaya? WIN!


Kommentarer
Postat av: moster Ewa

Åk till San Juan del Sur. Om man tar båten ut till surfvågorna, eller taxi så är det lite roligare. Men den bästa surfningen kan man göra i Costa Rica enl. mina gamla reskamrater.

2010-12-02 @ 07:49:37
Postat av: Nils

Är i San Juan just nu=) Och imorgon blir det surf! WIN!

2010-12-02 @ 17:42:30
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Nina

Den där stranden så ju kanske inte så inbjudande ut. :P Bra blogg för övrigt. :)

2010-12-02 @ 22:05:00
URL: http://www.tibetguiden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0