Return of the Limbus! .. eller?

Efter två veckor helt ensam i slottet har äntligen 50% av mina två sambos återvänt från världen för att göra kvällarna till mer än sömnigt dreglande framför datorn. Nu äntligen har jag någon att diskutera dagens bravader med igen. Inga mer ensamma deprimerande kvällar i ett ekande tomt vardagsrum. Trodde jag ja..

-Tja! Fan va brun du e! Har du haft det gött eller? Var det varmt? Här har det snöat som fan. Har du festat mycket rl? Här har det vart rätt lugnt. Vart i Thailand var ni? Hur bodde ni? Har du blivit lurad mycket? Har du bränt dig? Har du köpt någon present till mig? osv.. osv..

-Tjenna, jo de har la vart gött, men jag ska till orust nu hinner inte snacka, får se om jag kommer hem imorgon.. Hejsvej..

Smäll! Lät det och dörren for igen.

-öh.. jaha.. ja..

Så nu sitter jag här ensam igen FAIL! Ska se på en film nu tänkte jag. "this movie can suck my balls !!! this is like a love movie !!! WTF........" Skrevs det om den på piratebay=) Men det blir den ändå. New moon. (skyller på att jag ser den i hemläxa, för att kunna ta upp den i diskussion med någon tjej någon gång..)

Kommentarer
Postat av: Johakkim

Yes några skvättar kom allt pga dom fyra sista bilderna.. Haha!

2010-03-17 @ 12:42:57
URL: http://www.jopho.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0