Äntligen lite Xtremesport.. som inte hans skrivas om.. Rumsfest istället!

Extremesporterna har lyst starkare än Pater Noster med sin frånvaro hittills denna resa. (Alla ni som fortfarande påstår att dykning eller jaja grottdykning, är en extremsport har fel. Basta!)

Fram tills idag.

Vi har nu tagit oss till den någorlunda stora staden Antigua som ligger..


..och för första gången sedan Poc Na På Isla Mujeres skruvat ner lite på tempot. Första två dagarna gick mest ut på att ta igen oss från allt fläng som vart de senaste sju dagarna. Gränser hit och rastafaris dit, bussar här och tempel eller grottor där.
Vi behövde helt enkelt slappa, så det gjorde vi. Stängde in oss på rummet och hängde med vår gode vän Will Ferrel i Oldschool och Anchorman. Riktigt skönt och välbehövligt och eftersom vädret här inte är det bästa, nästan nere på 10C på natten fick vi knappt skuldkänslor alls.

Just nu hänger vi med två ybersköna Australiensiskor, samma som i Tikal(Ni behöver inte vara oroliga flickor, båda är påväg ner till syd-Amerika för att möta upp sina kärrestas) och dag två hade vi tillsammans med dem, ett engelskt par och två sjukt sköna amerikaner(som levt de senaste fem åren på en båt) fest i vårt rum.
Backpackingfest när den är som bäst. Billiga öl och historier från hela världen. Synd bara att man nio av elva gånger inte kommer ihåg ett enda guldkornstips dagen efter slaget.Hinner inte skriva mer nu så ni får tydligen inte veta vad det blev för extremsportande försen imorgon. Cliffhanger!


Peace!

Kommentarer
Postat av: Gina Di Stefano

Är du generad att du var slagen i öl-Holding konkurrens av en tjej?

2010-11-19 @ 16:52:36
Postat av: Anonym

Using googletranslate ha? Yes I am!

2010-11-20 @ 00:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0