Väntar..

Har nu sett en hel Harry Potterfilm dubbad till spanska tillsammans med en 145kg Monterico-bo som verkar vara ganska, gaaaanska så kär i Hermione.

Andledningen till scenariot är att jag tro det eller ej, faktiskt har redigerat klart en ny film och nu väntar på att den ska laddas upp. Internet och Monterico rimmar illa och nu när rutan sett ut såhär;


..i närmare fyrtion minuter börjar jag misströsta. Att det dessutom har hunnit bli kolmörkt utanför internetcafét och att jag måste gå hem i en okänd stad med 180guatemalska medel-löner värt i laptop i väskan, känns sådär.
Men men.. Jag ger det en halvtimma till.


Håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: LinnéaK

Håller tummarna för ett lite mer givande resultat under dina sista 30 minuter :)Jag kommer ha en öppen biljett som varar i ett år. Så helt ärligt vet jag inte riktigt när jag kommer hem igen.

Har ju sagt upp mig och håller på att sälja lägenheten och allt jag äger, så vill resa ett tag nu.Blir Ghana först. Sen får jag se hur länge jag stannar. Funderar på östkusten med.

MEN, en dag i taget. Så ska jag leva nu.Om du kommit hem, kom ner å hälsa på. Kostar typ 0 kr.

:)Lev väl. Party on. Have fun.

:)

2010-11-20 @ 01:27:25
URL: http://liinneak.blogg.se/
Postat av: Martin

Oj du, det där ska du skita i fullständigt och försöka skicka hem filen till någon istället.http://skickafilen.se/Eller någon liknande sida.Att ladda upp video ska folk hemma göra...

2010-11-20 @ 09:52:21
URL: http://cmj.blogg.se/
Postat av: niclas

https://www.flashback.org/t1361114

2010-11-20 @ 22:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0