Ridgemount Ave.

Det tog två timmar för kvinnan på Fernie Real Estate att gå igenom all information, alla regler och påbud då vi hittat en lägenhet och bestämt oss för att hyra igenom henne.

Vi kom in på hennes kontor och han knappt säga -Hi.. Innan munnen gick igång på henne.

Hon gick igenom ALLT! Hur diskmaskinen fungerar, vart vi ska ringa om vi har översvämning i badrummet, på vilken hylla det finns skärbrädor och att soporna hämtas på torsdagar. Hon bad oss fotografera alla repor på alla vägar och möbler samt att skriv ner exakt beskrivning på vart och hur stora. Inga fester, inget rödvin på heltäckningsmattan, betala första och sista hyran nu, deposition på såhär mycket .. Med mera, mycket mera.

Sen avslutade hon med -And all this is of course written down in this folder, samtidigt som hon delade ut varsin bibeltjock pappersbunt till var och en av oss och bad oss skriva under, på fem olika ställen.

Jag kan tänka mig att det var aningen annorlunda så Martin och Tedde hyrde sin lägenhet i Costa Rica:

-Appartment okey?
-Appartment ok..
-How long you stay?
-Mars
-Dollars. Now.

Men i vilket fall har jag nu ett hem. Ridgemount Ave 306. Jag trodde att det skulle bli något ensamt litet rum i en källare någonstans, men istället hamnade jag med fyra "sköningar", som NorrJocke hade uttryckt det, i en stor fyr-rums lägenhet med två toaletter och ett enormt vardagsrum. Vi har till och med balkong och gasol-bbq. WIN!

Vi har dock fortfarande inget internet så här sitter jag igen på BigBangBagel och dricker latte för att få använda deras internet en stund. Glömde kameran hemma så inga bilder på lägenheten blir det heller. Men snart så är förhoppningsvis allt ordnat.


Kommentarer
Postat av: mackan

haha big gangbangbagel

2011-01-17 @ 20:24:14
Postat av: mackan

haha big gangbangbagel

2011-01-17 @ 20:24:37
Postat av: Nils

Ja de du Mackipack! BigGangBangBagel, is the shiznit!

2011-01-20 @ 00:09:14
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0