Snö!

Någon övermakt måste ha sett ner på den olyckliga lilla gossen som kände hopplösheten (hopp-lösheten hihihi) förpesta humöret mer och mer för var timme med båda fötterna på jorden. Det kanske inte löser alla problem, men nog ska gossen få lite snö tänkte Gud/Allah/Chichén eller vad de nu kallar honom där du bor.

Så först kom det ett par centimeter igår och sen har det dumpat, som vi coola säsongare säger, sen klockan tio i morse.
Eftermiddagen hängde vi på Jonas som jobbar för Langley travel, och därför har varit här i två månader redan. Han visade lite skogsrutter och det blev som ett litet smakprov på hur bra puder det skulle kunna vara om det bara kommer ett riktigt dump.

För att göra mitt humör än närmre La Zona så har jag även lyckats få reda på att Castle Mountain som ligger ungefär en timma härifrån, har inte mindre än tre funparks. Synd bara att dagsliftkorten kostar 500kr, men det är det värt. Nästa gång det är dump-brist blir det utan tvivel att skriva Castle Mountain på en bit kartong och lifta!


"Courtesy Tools, Use at your own risk." Rädda för att bli stämda här eller? Använd våra skruvmejslar, men om du slinter och sticker ut hjärnan på lilla Lisa som du försöker spänna bindningen åt, är det inte vårt fel! Eller om din din bindning ramlar av, eller om du får en metalflis i handen av platskruvmejseln eller.. mm.. mm.. Då kan du inte stämma oss för det står "Use at your own risk". Ha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0