Tomt - Sorg - Uttråkad - Galen..

Det är söndag och vad passar inte bättre än en vecko-recension. Om det just nu hade vart onsdag och lunchtid hade vi nog inte vart långt ifrån sju brödrostar av sju möjliga, som Benjamin aka Björn Gustavsson skulle uttryckt det.Mer snö de sju tidigare veckorna tillsammans skulle jag nästan våga påstå och rekord efter rekordsprut av puder, kurva efter kurva.
Sen så har vi haft det sjukt mysigt hemma i kollektivet Snowflake också. Besök både från Köpenhavn och Falun har av någon outgrundlig andledning gjort både Simon the Dansk och Fotograf-Malin bra mycket mer avslappnade och lyckliga men även höjt stämningen och mysfaktorn för oss alla här med full rulle och bra sällskap vid kvällsvarden.


Massa snö och en go gäng..

Men..

BONK!
 plötsligt dök en gran, plusgrader och en väldans massa hemrese/bortrese-biljetter upp och jämnade vår underbara vecka 7 med marken.

Så nu ett par dagar bort från onsdagens lycka sitter jag här ensam på soffan med benet i högt läge och knät målat som en fotboll med bläckpenna för att matcha dess storlek. FalunGurra som lagade lasagne som få och assisterade bättre än någon annan med snowboard-langande vid buss-sessionen åkte inatt. Simon the dansk och hans käraste åkte på roadtrip i förrgår och Jo-Jo från Aussieland som har kommit förbi Snowflake med öl, vin, sprit, ost och ett brett leende var och varannan dag åkte idag.

Det är tomt, sorgligt och om jag inte lämnar lägenheten inom en timma är sannolikheten att jag går berserk på någonting ganska.. gaaaanska så stor.
Dags att hitta på nått helt enkelt och som en skänk från ovan skrev precis Majorna-Gurra, som även han föll offer för sin egen "se Linen i förväg-teori" på fejjan att det är badhuset som gäller för alla invalidos ögonaböj. Räddaren i nöden.


Kommentarer
Postat av: moster Ewa

Håll ut. Efter regn kommer solsken. Lyd sjukgymnasten, så går det lite fortare.

2011-03-08 @ 08:40:47
Postat av: mediacobra

tycker att det är ett utmärkt läge att börja studera lite nederländska så att du kan förstå den internationella delen utav din fanclub

2011-03-08 @ 15:29:11
Postat av: Nils

Jag sjukgymnaserar som bara den och nederlänskan börjar verkligen ta sig nu Lucky Lucas;)

2011-03-10 @ 17:20:18
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0