Uppmärksamma det lilla..

Igår surfade jag runt, inte på vågorna alltså, där plaskar jag mest, utan på internätet. Efter ett tag hamnade jag på lite olika resforum och hittade tillslut mitt eget namn länkat av någon jag inte har en aning om vem det är.
http://www.travelforum.se/f1844657/backpacking-6-manader-i-sydostasien


Det känns alltid smickrande att veta att det finns folk som aldrig har träffat mig men som ändå har min blogg som inspiration när de ska ut och resa.

Jag gick in själv och läste det jag skrev, totalgrön på resande fot för, fyra år sedan och kände att jag måste hitta tillbaka lite till den sinnesstämningen jag var i då. Måste börja uppmärksamma allt som skiljer sig från Sverige igen.

Som till exempel att jag hela tiden i början här inte fattade varför människorna var så värdelösa på att välja rätt sida när jag möter dem på en snar trottoar. Båda tar ett steg åt samma håll, sen åt det andra, sen ler man lite över hur konstigt det blev och gör det igen innan man passerar varandra. Tog fyra veckor innan jag insåg att de kör vänstertrafik även på trottoarer och gångbroar och att det var jag som hade fuckat upp hela systemet och mer eller mindre skapat gångtrafikskaos varje gång jag var på väg till affären eller tillbaka.

Sen måste jag börja ta mer bilder också! Här ska det bli ändring.

 

Nu när jag ändå börjat uppmärksamma saker mer, uppmärksammade jag skillnaden på hur många tårtbitar i kostcirkeln mina sambos bockar av på sina mathyllor. Gissa vilken hylla som är Sandras och vilken som är Justin Biebers.


Äppelcidervinäger, vitaminer, grönt té, havregryn, coscos, nötter, bär, osv.. osv..


Ett halvt packet pasta, tre planerade matlådor som inte används och resterna av ett kryddpacket från de näst billigaste nudlarna..


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hyllan längst ner är J.Bieber. Men borde egentligen vara den översta eftersom han lider av viss hypokondri. Så borde han ta hand om sig och vara nyttig.

2012-08-18 @ 11:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0