Spontan mellan 16:00 och 16:15..

En följd av att ha varit iväg och rest, som jag älskar, är att känna en massa olika random människor lite här och lite där i världen och i Sverige. Att jag och de flesta med mig även använder skrytboken gör att jag även håller koll på vart människor befinner sig lite då och då även om jag inte i övrigt håller jättestadig kontakt.


I Nicaragua, på the Iguana Bar i San Juan del Sol om jag inte minns helt fel, träffade jag och Mick-Mitch två svenska tjejer vid namn Malin och Erika. Vi delade bland annat nöjet av en sju timmar lång kö in till Costa Rica två dagar innan jul. Föga anade jag då det uppenbara i att banden som knyts av en sådan upplevelse som att stå och svettas med en massa julfirarsugna och allmänt arga Costa Ricaner givetvis gör att man känner varandra på livstid.

Vi har aldrig setts i Sverige men då det genom skrytboken visade sig att vi båda var i Sydney samtidigt styrde vi naturligtvis upp en hederlig svensk fika.
Fikan blev en promenad som blev en lång promenad och när vi mötte upp med Silje och Zlatan som hade varit runt hela Sydney på jakt efter snus i varenda svensk eller norsk byggnad inom en vid cirkel från operahuset med täckmanteln att de var på sightseeing var klockan redan närmare fem.

Dags att dra hemåt Mitch’es för att laga lite mat tills han kommer hem från jobbet, han vi komma överens om innan han ringde upp och mer eller mindre skrek medan han uppenbarligen sprang hem från jobbet:

-WANNA GO ON A PARTY CRUISE!!!!
-Whaa..
-A FRIEND JUST CALLED ME UP, WE GET IT FOR FREE, BUT IT LEAVES IN 40 MINUITS..
-eh..
I’ll ask the othe..
-WHAT ARE YOU WEARING??!
-eh what?
-YOU ARE WEARING SHORTS RIGHT?! I PICKED UP A PAIR OF PANTS FOR YA!! SEE YOU IN DARLING HARBOUR IN 20 MIN!!! BYE!
Click.

Jag såg nog ut som ett frågetecken då andra frågade vem det var som ringde och skrek så.
-Eh.. Vi ska tydligen.. E ni sugna på en party cruise?
Jag förklarade vad Mitch hade sagt och svarade ingen aning på alla frågor som följde.

Inte långt senare stod jag utan byxor mitt i Darling Harbour (centrala Sydney mer eller mindre), och försökte hoppa i det par jeans som Mitch hade tagit med sig medan vi alla smuttade på varsin öl för att i alla fall ha lite av en förfest innan båten lade till. Zlatan, Silje och Erika hade alla redan på sig party cruise respektabla kläder och medan jag tråcklade på mig byxor ställde de frågorna de tidigare hade ställt till mig till Mitch. Han svarade precis som jag fast på english då,- ingen aning.. Vilket bara ökade den barnsligt stora lyckan vi alla kände över att vara så spontana(, vilda och craaazy..).
 
Det visade sig vara en stor katamaranbåt med DJ, barer och ett defenitivt dansbart mellandeck där vi mer eller mindre hängde all de fyra timmar som vi blev runtkörda i Syndey Harbours enorma kanaler och vikar. Bra kväll helt enkelt och definitivt en WIN! på den..

Kommentarer
Postat av: frida jensvang

Ni har det allt för bra :))

2012-12-14 @ 00:46:11
Postat av: Nils

Jag lider inte kan jag väl erkänna;)

2012-12-15 @ 09:46:37
URL: http://nilsjohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0