Ja.. Fotvård..?!

Plötsligt satt jag där med ena foten i ett kamomill-luktande fotbad och den andra foten, tillsammans med min nervösa tillit, i händerna på en fotvårdspecialist som utrustad med en eldriven vinkelslip i miniatyrformat slipade bort den sista lilla manlighet jag hade kvar efter min fotbollsignoransfadäs (ja, jag myntade precis ordet fotbollsignoransfadäs) på studentpuben i onsdags.

 

 

Hur hände det här?.. tänkte jag, samtidigt som moster Ewas kommentar på ett tidigare inlägg denna veckan ”hurra för dina kvinnliga sidor” och tankarna ”fan, detta är rätt gött” och ”Jag borde kanske inte blogga om det här..” snurrade i skallen.
Känns som de flesta saker jag skrivit om här på senaste tiden är mer än aningen feminina/bögiga. Men ,men.. kan ju inte vara mer än ärlig, och som tur är läser troligtvis ingen som inte vet vilken sexuell läggning jag tillhör. Hetero allstå!, man kan inte vara för tydlig med det i ett inlägg om professionell tånagelklippning.

 

Så hur kom det sig då att jag betalade 300kr för att få fötterna ompysslade? Sanningen är den att jag inte visste att jag skulle få dem ompysslade då jag steg in hos fotvårdsspecialisten. Sedan jag gjorde mitt bästa för att gå in ett par dojjor med en mycket dumt placerad sömn rakt över lilltån har jag haft en liten förhårdnad där som titt som tätt gör skitont.  Litet visste jag om att det hette liktorn och gick att skära bort hos ovanstående fackman (i detta fall fackkvinna). Mor min såg dock att jag grimaserade när jag slank i ett par andra skor nu när jag var hemma under jul och upplyste mig om att den gick att skära bort med en skalpell.

Så jag bokade helt enkelt en tid för att få lite skalpellande utfört, att det ingick fotbad, nagelklippning och allmän fotgrooming var det ingen som upplyste mig om. Detta är allstå mitt försvar för en sådan omaskulin måndagsmorgon. Nu ska jag gå ut i skogen, slå mig på bröstet och bröla, kissa ståendes och tänka på stora bröst för att väga upp.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Alltså Nils! Du är typ underbar som gör sånt här o sen skriver om det! Haha! :D

2012-01-25 @ 10:45:10
URL: http://lovisarogo.blogg.se/
Postat av: Christina

Ni såg ut att ha det trevligt.Kram ifrån moster.

2012-01-29 @ 09:03:37
URL: http:///nilsjohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0