Slutsats skogsliv nr1

Efter sista inlägget igår blev jag inte deltagare i ett experiment som gick ut på hur mycket det påverkar vildgrisens smak med longboardhjul och ung man i buken, i stället slutade min telefon umgås med internetmastenanslutningen. På både gott och ont eftersom jag inte kunde lägga upp ett, tusonde i högen av parodier, blairwitch-klipp när jag vaknade av att en älg tränade häcklöpning över mitt tält, men också gott eftersom det bättrade på isolationen som Ewa påpekar nedan;)
Jag som först tyckte att grönt var en fin diskret färg att ha på ett tält började fundera på hur bra älgar ser i mörker och om jag hade dött om en hade råkat snubbla rakt på det.
Slutsatserna blev i alla fall:
1. Det är av en anledning folk har med sig en vän ut i skogen, det är trevligare. 2. Och om inte en vän, så i alla fall en sked. Det underlättar enligt min empiriska forskning inmundigandet av gulaschsoppa betydligt. 3. Jag må vara i Småland som är känt för sina djupa skogar, men här i kring är de riktigt mesiga. Karta och en led, så att jag faktiskt får en riktig utmaning hade vart roligare. Nästa gång blir det Kalmarsundsleden. 4. Tack far, för tipset med mössan. Jag hade sett ut som Lasse brandman om mina öron hade fått befinna sig ute i sibirienkylan hela natten.

Kommentarer
Postat av: moster Ewa

Hej!

Tur att du i alla fall kunde ha kontakt med omvärlden i din splendid isolation

2012-05-07 @ 08:39:25
Postat av: Nils

2012-05-07 @ 10:00:51
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: Nils

Jag vet, kändes halvcoolt;)

2012-05-07 @ 10:01:15
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: ylva

hahaha jag vet texten är ju... ja :)iaf! hur gick det i skogen?

2012-05-08 @ 00:14:30
URL: http://lovelive.blogg.se/
Postat av: C

Har någon sagt till dig att du är så in i helsike grym`?

Du får mig att vilja leva livet som en glaá skit och så fort man läser om dina små och stora äventyr så blir jag så jäkla sporrad att bara gå ut och göra nå tok!

Tror jag berätta att det var tack vare dig och din blogg som fick mig att dra till Nya Zeeland i ett halvår, och att göra det JAG vill göra, hur konstigt de än är så gör jag det.

Nästa sak på schemat är flytta till Rättviks skogar och jobba på en fäbovall, bo i en liten timmerstuga med dass och helt utan el. Leva på de gamla viset, mjölka 6 st kor och göra ost, smör och messmör.

Har du vägarna förbi Rättvik slute på juni- juli så hör av dig så ska du få kaffe kokat på riktigt vis och en brödbit med äkta ost på:D"livet är vad du gör det till"Puss!

2012-05-08 @ 20:48:23
Postat av: Nils

Shit! Rodnar ända ner i strumporna. Jättekul om än aningen overkligt att höra att jag påverkar någon. Hade mer än gärna blivit bjuden på en proppah-kaffe i rättvik, men får tyvärr ta raincheck på det än så länge;)Lite för lång omväg mellan Kalmar-Gbg.2012-05-10 @ 08:51:37
URL: http://nilsjohansson.blogg.se/
Postat av: C

haha jaa de kanske känns overkligt men det är sant=)

ääh det är vell inte sån lång omväg heller;) men ja det är bara att höra av dig om du är på äventyr uppåt i landet, finns alltid ett gästrum och en kopp kaffe här:P2012-05-10 @ 20:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0